Има ли си нова приятелка актьорът от "Забранена любов"?

Напоследък в медиите се тиражират нови слухове за някои от известните личности.

 

В „На кафе" Криси Патрашкова коментира, че се появи като информация за певицата Десислава – че има сериозни проблеми с бащата на сина си - бившия й съпруг Мишо, който живее в Щатите. Противоречията между тях възникнали от това, че Деси не пуска Майки достатъчно често да общува с баща си.

Оттам се заговори, че може да се стигне до сериозен спор между тях и бившият съпруг на Десислава да поиска по съдебен път да вижда детето по-често, а дори и да й отнеме родителските права.

„Това е нещо, което аз изобщо не допускам", коментира Криси Патрашкова.

Самата певица Десислава коментира, че клюката започнала след нейно участие в друга медия, когато тя заявила, че е ограничила контактите на сина си с баща му заради негови расистки разбирания. Певицата признава, че вследствие възникнали проблеми между нея и бившия й съпруг.

Относно коментарите й за Евровизия Десислава отрече да е влагала какъвто и да било расизъм и изрази съжаление, че всичко е било разтълкувано така.

Друга клюка е свързана с поп фолк певицата Мария. Тя е бременна от новия си приятел Христо Гущеров. Криси Патрашкова коментира, че за разлика от свои колежки и други популярни български сами, не афишира пред медиите стойността на издръжката, която ще получава от бившия си съпруг Димитър за дъщеря й Марая. Според клюките това се дължи на факта, че новият й партньор е милионер.

Екипът на „На кафе" не успя да се свърже с нея, за да потърси коментара й относно последните слухове, свързани с нея.

А какво се случва с актьора Фахрадин Фахрадинов, познат на зрителите от сериала „Забранена любов" и Владимира?

Малко след като сключиха брак, актьорът Фахрадин Фахрадинов и Владимира споделиха със зрителите на „На кафе", че любовта им е истинска и изключително силна. Няколко месеца по-късно обаче двамата изненадващо се разделиха, без да дават отговор на въпроса каква е причината.

„Правеше ми впечатление, че не усещах духовност между тях двамата. Изведнъж се завъртя доста цинично порно с участието на това момиче", коментира Криси Патрашкова и заключи, че любовта е сляпа.

Според последната клюка за режисьора Андрей Слабаков той се е сбил с шофьор на поп фолк певицата Глория. Самият той признава, че конфликт наистина е имало, но не се е стигнало до физическа саморазправа.

Коментара на Андрей Слабаков, както и други интересни подробности – вижте във видеото.