Десислава за новото си име и новият имидж...

Аз винаги съм харесвала да пея поп музика, още от преди да започна да пея поп фолк, сподели певицата Десислава, която припомни, че всъщност е стартирала музикалната си кариера като народна певица. В момента тя работи върху нови проекти, които нямат нищо общо с поп фолка. Въпреки това, по заведенията Деси все още изпълнява старите си хитове.

В \"Карбовски: Директно\" Десислава запя песента, с която ще представи на Евровизия. В тази връзка певицата сподели, че от дете не е пяла пред хора, които трябва да я оценяват и по тази причина се чувствала странно, пеейки пред комисията. Въпреки това DESS, както е новият артистичен псевдоним на Десислава, силно се надява да спечели конкурса.

\"Искало ми се е много пъти да има малко повече публика и ценители и на други жанрове и стилове, освен на поп фолка, както е в другите нормални държави. За съжаление, масата харесва тази музика\", разкри певицата.

Наистина ли е намалила гърдите си, какво сподели за вкуса на хората, в какви отношения е с Азис и ще си осинови ли дете – разберете от цялото гостуване на Десислава в \"Карбовски: Директно\".