Актьорът намери съпругата си в \"Пирогов\" и само след 9 месеца сключи брак...

Звездата от \"Забранена любов\" Фахрадин Фахрадинов се ожени. Той изненада всички, като на 10 септември сключи брак с Владимира, с която се познава едва от 9 месеца. Фахрадин избра предаването \"На кафе\", за да представи за първи път своята любима.

 

Фахрадин и Владимира се запознават в \"Пирогов\", където той води племенницата си на преглед, а тя – детето си на изследвания. Щом я вижда, той се влюбва от пръв поглед, а Владимира го разпознала като Явор от \"Забранена любов\" и след като се върнала вкъщи, веднага потърсила в интернет името му.

 

\"В момента, в който я видях, аз онемях и не знаех къде се намирам. Мълчахме, гледахме се и се търсихме по коридорите на \"Пирогов\". Никога не съм усещал толкова силно привличане към някого от самото начало\", разказа Фахрадин.

 

След това започват да си пишат, разменят си телефоните и така се стига до първата среща.

\"Бях много притеснена, но не защото е известен, а защото го виждам за втори път и усещам тръпката. Усетих, че има нещо специално към мен и затова му повярвах\", разказа Владимира.

 

Като дете Владимира е била част от националния отбор по спортни танци на Украйна, където тя е живяла при баща си. Владимира има син от предишната си връзка с Георги Димиров, който е осъден за убийство на наркоман в наркокомуната в Белмекен. Фахрадин иска да осинови детето, преди това обаче трябва да се мине през дело за лишаване от родителски права на биологичния му баща.

 

Според жълтата преса бащата на детето Георги е успял да спаси Владимира от наркодилър, с когото тя е живяла. Затова Фахрадин е решен да съди авторите на тези лъжи.

 

Разберете повече за тяхната романтична история във видеото.