Татяна Дончева направи признанието, че винаги се е възхищавала на \"жени-кучки, които могат да накарат мъжете да се грижат за тях, да ги издържат, непрекъснато да им мрънкат, да мяучат...\", и допълни, че тя не е способна на това нещо.

Татяна Дончева заяви, че настъпва време, в което човек изпитва вътрешната потребност да се отдели от това, което е правил досега. Така тя коментира защо вече не е в първите редици на политиката.

В политиката си за това, за да получаваш и удари, допълни Татяна Дончева и допълни, че  когато човек разбере, че хората са нещастни по своему, злобни, злопаметни, завистливи, интриганти и нежелаещи да приемат по-способни от себе си, не може да ти остане някакво огорчение от нанесените обиди.

Мъжете мразят жените в политиката, заяви категорично Татяна Дончева. Тя допълни, че жените са първия човек, който мъжете ще отрекат, без дори да кажат защо и ще го направят на всяка цена. От друга страна, \"жените ще ти направят сто номера по женски, защото искат те да са на твое място\". Въпреки това – \"радвай се, в този живот трябва да има радост\" – е посланието на Татяна Дончева.

\"Аз съм видяла от много отдавна, че тази партия отива на кино\", заяви Татяна Дончева относно БСП.

Относно личния си живот, Татяна Дончева заяви, че той не се е стекъл по начин, по който на нея й се е искал. На въпроса дали иска да има дете, тя отговори: \"За кога да имам дете? Аз съм на 51 години. Мисля, че няма да си направя експеримента с ин витро. Мога да приема чужди деца и мисля, че нямам проблем в общуването с деца\".

Татяна Дончева допълни, че не изключва възможността да си осинови дете, но все още не е дошъл моментът.

Според нея са много малко мъжете, които могат да ти дадат свобода. \"Аз, за да съм с един мъж, значи той ми дава нещо, което никой друг не ми дава\", допълни още тя.

Татяна Дончева разказа още в искреното си интервю с Валерия Велева, че от 14-годишна е извън семейството си и че и се е случвало да се оправя сама с какво ли не в този живот.

Татяна Дончева направи признанието, че винаги се е възхищавала на \"жени-кучки, които могат да накарат мъжете да се грижат за тях, да ги издържат, непрекъснато да им мрънкат, да мяучат...\", и допълни, че тя не е способна на това нещо.

\"Аз никога не съм била изправена за себе си пред дилемата, че аз трябва да се оженя, защото така е прието\", заяви Татяна Дончева.

Още откровения от Татяна Дончева, какво заяви тя относно Сергей Станишев и относно отношенията между мъжете и жените, вижте във видеото.