Никол призна в \"Шоуто на Иван и Андрей\", че има приятел, а Божана Филипова каза, че има мъж, който я интересува...

Има мъж, който ме интересува, от известно време е този интерес и той знае за това. Това призна в \"Шоуто на Иван и Андрей\" синоптичката на Нова ТВ Божана Филипова.


Никол, която също съобщава прогнозата за времето по Нова ТВ, каза, че за мъжа до нея е важно да е силен и да има същия ритъм на живот, за да разбира факта, че тя работи много.


Ако един мъж се плаши от това, че съм известна, значи той трябва да е по-слаб от мен. Мъжът трябва да е силен психически и да има моят тип живот. Ако имаш желание, винаги имаш време за всичко, допълни тя.
Никол има човек до себе си, който работи много и това е нещото, което спасява връзката им.


Парите имат значение за него, не за мен, защото той, имайки пари, има самочувствие, каза тя и допълни, че би издържала някого за известен период.


Никол не може да прости изневяра.


И аз едно време не бих простила изневяра, сега мога да простя много неща, но не и предателството, каза на свой ред Божана.


Тя обясни, че не става въпрос за предателство от типа изневяра. То би ме засегнало, но мога да го простя. Предателството е да загубя микроклимата, който е между нас, подкрепата, подчерта Божана.