Селски кмет измисли и нов знак, с който да предупреди шофьорите да внимават с дупките по пътищата и да посочи виновниците.

Битката с дупките по пътищата у нас продължава. Видяхме посаждане на дръвчета в улични дупки, кръщаване на дупки на кметове и какво ли още не.

Селски кмет измисли и нов знак, с който да предупреди шофьорите да внимават и да посочи виновниците.

Само на няколко метра от табелата, указваща началото на село Надарево, стои още една – саморъчно направена от местния кмет. Новият знак предупреждава шофьорите да пазят не себе си, а дупките.

Пътят към селото с годините е заприличал на лунен пейзаж. За да минат по него колите трябва да карат на зиг-заг, избягвайки дупките, коя от коя по-голяма.

Търпението на кмета се изчерпало, след като и тази пролет машините не дошли да асфалтират. Мехмедов извадил от джоба си 40 лева и хвърлил ръкавица на държавата заради междуселския път и на общината заради улиците, вътре в селото.

Въпреки кметската инициатива обаче пътя до селото ще си остане все така труднопроходим. Ремонтът му е заплануван само на хартия, без осигурени средства и без срок.