Предпоследната задача поставя звездите пред огромно физическо изпитание в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Тази седмица участниците в „Звездни стажанти” ще трябва да заслужат мястото си на финала на риалити формата по Нова с танцова стъпка. Новата им задача е звезден зумба клас, който звездните трябва да организират, да измислят оригинално движение, уникален мотивационен призив и да превърнат в тотален хит сред хората, защото ще спечели отборът, който е събрал по-голяма сума от продадени билети. Освен това всеки стажант трябва да води поне един зумба клас с минимална продължителност от 20 минути.

От представянето на участниците в тази важна задача ще бъдат определени двамата финалисти, които ще се изправят един срещу друг на големия финал на 4 и 5 юни, събота и неделя, от 22.30 ч. по Нова.

Отборите ще приемат задачата си с противоречиви чувства. „Ангелите на Шарлопов” ще запазят отборния дух и ще изградят добра стратегия за продажба на билети. Въпреки спортната им форма, обаче, дори Тити Папазов ще се почувства затруднен да изпълни 20-минутната зумба хореография.

Затрудненията при „Отборът” ще се още по-сериозни. Докато 100 Кила е готов на всичко, за да стигне до финал, неговият съотборник Юлиян Константинов ще прецени задачата като невъзможна за изпълнение. Юли ще премине през различни състояния на вътрешна съпротива, а освен с многобройните елементи в заданието, Явор ще трябва да се справи и с мотивацията на оперния певец.

Как ще се представят отборите с предпоследната си задача? Кой ще се увенчае с успех и кои ще бъдат двамата финалисти в първия сезон на „Звездни стажанти”? Не пропускайте развръзката в епизодите на риалити формата във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.