Шоуто на Иван и Андрей

Тук може да обсъждате предаванията по Нова Телевизия

Модератори: skizzik, Incubuss, PRot

Re: Шоуто на Иван и Андрей

Мнениеот polia85 » Събота 23 Яну, 2010 7:25 pm

Здравейте,казвам се Полина и бих искала да подпомогна финансово семейството на трагично загиналата Юлиана Димитрова,за да може дъщеря и' Краснодара да продължи образованието си.Ако може да ми дадете координатите на семейството, за да мога да се свържа с тях.Можете да се свържете с мен на е-mail: p_o_l_i_a@abv.bg.Благодаря ви
polia85

Мнениеот galinamuhtarova » Понеделник 25 Яну, 2010 1:09 pm

Здравейте, моето семейство също иска да осинови дете от Хаити. Моля за информация какво е необходимо да се направи, в коя служба трябва да се отиде и има ли опростена процедура за осиновяването както в другите страни. Има много семейства, които искат да си осиновят дете от Хаити но незнаят как да стане кум кого да се обурнат.
Благодаря Ви за информацията...е-mail: galina_dimitrova_77@abv.bg
galinamuhtarova

Мнениеот nneettii » Понеделник 25 Яну, 2010 10:43 pm

Здравеите ,
ние също сме едно семейство ,което желае да осинови останало без родители дете от земетресението в Хаити.Идеята първоначално дойде от дъщеря ми с което съм много горда.Тази вечер в шоуто чух за инициативата ви да помогнете с информация на такива семеиства ,който по този начин искат да помогнат на хилядите деца останали без покрив.Поздравявам ви за инициативата и нека всеки помогне с каквото може.Ако някой във форума също има информация моля пишете ни на a44a555@abv.bg
nneettii

Поздравления за това че показахте как в 8-мо РПУ София си по

Мнениеот koko166 » Вторник 26 Яну, 2010 11:13 pm

Поздравления за това че показахте как в 8-мо РПУ София си позволяват да злоупотребяват с правата си, как лъжат, как си просят рушвети и как ги защитава корумпираният им началник.
Всеки един от нас може да стане жертва на подобни мутри с пагони, нека се обединим срещу полицейския произвол
Нова винаги сте стояли на граждански позиции, продължавайте да следите този случай, всички ще бъдем благодарни
koko166

Re: Поздравления за това че показахте как в 8-мо РПУ София си по

Мнениеот roshavo1pate » Вторник 26 Яну, 2010 11:45 pm

Поздравления и от мен!!! Някой знае ли ел.пощата на Иван и Андрей- да им пратя малко материал??? Да видят как работят от 8-мо РПУ, с документи. Защото чух – че господин комисаря гледал пред него документи. Чух за бързото производство- споменаване на прокурори… Е, то прокурора се влияе от становището на полицая. Това трябва да е известно. Няма прокурор тръгнал да проверява нещо от сорта- някой го заключили неправомерно. Има своеволия от полицаите на 8 РПУ. И началника колкото и да се опитва да прикрие това – няма как да стане. В Дружба не живеят слепци. Ако същите жертви се оплачат в МВР, те като министерство ще възложат на СДВР и от там колегиално ще защитят РПУ Дружба… Тези циркове съм ги гледала с години. От цялото районно управление има само 4-5 човека, които знаят къде работят и че трябва да служат на гражданите. Хита на 8 РПУ е да посещават пицария Марико – близо до районното – защо ли? Е, ми студено е и май се разболяват – та си поръчват коняк с чай. Някой знае ли ел.пощата на Иван и Андрей- да им пратя малко материал???- моля за съдействие! Благодаря.
roshavo1pate

Re: Поздравления за това че показахте как в 8-мо РПУ София си по

Мнениеот pontedera » Сряда 27 Яну, 2010 1:07 am

Прегледайте шоуто на видео - мисля, че го изписват. Ако не, пишете на имейла на Станция Нова - те са продуценти - пак ще им бъде предадено. Ето Ви и телефона на "Здравей, България". Все пак са една телевизия и, ако не друго, поне ще Ви насочат: 80-50-181. Абсолютна лъжа е, че полицаите се представят. Много, много редки случаи. Вчера по обяд бях спряна. Като отворих стъклото, чух нещо като ръмжене "Ваште документи и документите на колата". Нямаше "добър ден", нямаше представяне. Не застрашавах никого, минах на червено, имаше право да ме спре. И с 20 лв. разреших въпроса... Той сам си ги поиска! На толкова си беше оценил пагона! Желая Ви успех!
Дипломацията е изкуството да казваш "Добро куче", докато намериш достатъчно голям камък...
pontedera

Мнениеот jenny » Петък 29 Яну, 2010 8:12 am

Повърхностно, безсъдържателно!
Гледането му е губене на ценно време!
jenny

Шоуто на Иван и Андрей

Мнениеот iovcheva1 » Събота 30 Яну, 2010 9:06 am

Здравейте! Харесва ми вашето предаване и най-вече това, че помагате на хора в неравностойно положение. Във връзка с вашето предаване на 29.01.2010 г. искам да споделя моето мнение за сестрата, която се грижи за своя брат. Първо ще я позравя за това, че не е изоставила брат си и се грижи за него и второ, като майка, която се грижи за дъщеря си инвалид първа група с придружител вече 23 години, ще и се скарам затова, че се е предала пред трудностите.И аз съм се отдала на детето си и съм безработна, но в дома ми не е такава мизерия. Чистотата не зависи от доходите.Нека тази жена започне от там да въведе малко ред в дома си и след това да потърси връзка с неправителствени организации за хора с увреждания. Като председател на НПО "Приятели" - БАЛИЗ гр. Горна Оряховица знам, че в тези организации много трудно се намират хора с такава квалификация и образование. Там тази госпожа ще може да помага за изработването на проекти, ще получава доходи макар и малки /в момента тя няма никакви/ и ще бъде полезна не само на своя брат, а и на другите хора като него. Затварянето в проблемите не е изход. Нека потърси други като нея и заедно да се измъкнат от мизерията.Иначе цялата ни саможертва остава напразна.
Пожелавам Ви успех и продължавайте все така!
iovcheva1

Мнениеот ljuli » Събота 30 Яну, 2010 10:45 am

За мен това шоу не струва.По-глупаво нещо не бях гледала.Щом са толкова продуктивни и успешни да бяха измислили нещо по-интересно.Добре се справиха с "Vip dance",но до тук.Поне вече не ги гледам всеки ден от понеделник до събота.
ljuli

Мнениеот rainbowa » Събота 30 Яну, 2010 1:45 pm

Aз лично от тая по-голяма помиярка не съм виждал и не виждам кой работодател би е взел на работа.Не знам как гледа брат си, като е паразит живеещ на неговия гръб.Цял ден е в къщи а къщата и от кочина по-зле-разхвърлена и мръсна-затова поне пари не се искат.
rainbowa

ПредишнаСледваща

Назад към Предавания